Liga Campionilor

"Genial, brutal, de neoprit!" Ziarele catalane, la picioarele lui Messia! Sport Catalunya sarbatoreste calificarea in finala

"Si, si, si, nos vamos a Berlin" - catalanii au inceput deja sarbatoarea pentru calificarea in finala. Returul de pe Allianz Arena se joaca martea viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 09:42
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 09:55

Barcelona a facut un pas mare spre finala Ligii Campionilor, dupa victorie formidabila obtinuta aseara, pe Camp Nou, in fata campioanei Germaniei.

Bayern Munchen a rezistat timp de 75 de minute fara sa primeasca gol, apoi au urmat 15 minute de magie pura din partea lui Leo Messi.

Dupa doua goluri si o pasa de gol, Messi are astazi Catalunia la picioare. "Genial, brutal, de neoprit" - titreaza Sport Catalunya pe prima pagina.

"Herr Messi" - este titlul cu care Mundo Deportivo isi deschide editia de azi.

Messi, cel mai bun marcator all-time din Champions Legue

Leo Messi a urcat peste Cristiano Ronaldo dupa dubla reusita aseara, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria Champions League.

Messi a ajuns la 77 de goluri, cu unul mai mult decat Cristiano Ronaldo. In top 5 marcatori all-time din Liga se mai regasesc Raul Gonzalez (71), Ruud van Nistelrooy (56) si Thierry Henry (50).


Modifică setările cookies