Leo Messi Barcelona Bayern Munchen Liga Campionilor

"Genial, brutal, de neoprit!" Ziarele catalane, la picioarele lui Messia! Sport Catalunya sarbatoreste calificarea in finala

"Si, si, si, nos vamos a Berlin" - catalanii au inceput deja sarbatoarea pentru calificarea in finala. Returul de pe Allianz Arena se joaca martea viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 09:42
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 09:55

Barcelona a facut un pas mare spre finala Ligii Campionilor, dupa victorie formidabila obtinuta aseara, pe Camp Nou, in fata campioanei Germaniei.

Bayern Munchen a rezistat timp de 75 de minute fara sa primeasca gol, apoi au urmat 15 minute de magie pura din partea lui Leo Messi.

Dupa doua goluri si o pasa de gol, Messi are astazi Catalunia la picioare. "Genial, brutal, de neoprit" - titreaza Sport Catalunya pe prima pagina.

"Herr Messi" - este titlul cu care Mundo Deportivo isi deschide editia de azi.

Messi, cel mai bun marcator all-time din Champions Legue

Leo Messi a urcat peste Cristiano Ronaldo dupa dubla reusita aseara, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria Champions League.

Messi a ajuns la 77 de goluri, cu unul mai mult decat Cristiano Ronaldo. In top 5 marcatori all-time din Liga se mai regasesc Raul Gonzalez (71), Ruud van Nistelrooy (56) si Thierry Henry (50).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!