FIFA a anuntat ATACANTII nominalizati pentru echipa anului! Bayern are cei mai multi nominalizati, Real si Barca o urmeaza!

FIFA a anuntat ATACANTII nominalizati pentru echipa anului! Bayern are cei mai multi nominalizati, Real si Barca o urmeaza!

FIFA si FIFPro au anuntat astazi lista celor 15 de fotbalisti nominalizati pentru a intra in compartimentul ofensiv al celei mai bune echipe a anului 2014.

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) si Sindicatul International al Fotbalistilor (FIFPro) au anuntat lista celor 15 mijlocasi nominalizati pentru echipa ideala a anului.

Ca si anul trecut, pe lista aleasa de FIFA si FIFPro si-au trecut numele cei mai importanti jucatori ai celor mai puternice echipe din lume.

Daca listele fundasilor si mijlocasilor (DETALII AICI) a oferit mari surprize, fotbalistii englezi si cei italieni lipsind cu desavarsire, cea a atacantilor nu face nici ea exceptie. Pe lista atacantilor se afla cele mai populare nume din fotbalul mondial, dar, din nou, lipsesc italienii.
In schimb, Zlatan Ibrahimovic, Messi, Cristiano, Rooney, Aguero, Diego Costa, Marcos Reus, Suarez si Neymar si-au trecut numele.

Lista completa: Sergio Aguero, Gareth Bale, Karim Benzema, Diego Costa, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Robert Lewandowski, Lionel Messi, Thomas Muller, Neymar, Marco Reus, Arjen Robben, Franck Ribery, Wayne Rooney, Luis Suarez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies