"Exista un singur Balon de Aur! Si acela NU este Ronaldo!" Reactia lui Neymar dupa ce presa din Spania a anuntat marele castigator

"Exista un singur Balon de Aur! Si acela NU este Ronaldo!" Reactia lui Neymar dupa ce presa din Spania a anuntat marele castigator

Atacantul brazilian considera ca Leo Messi ar trebui sa primeasca Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo este marele favorit la castigarea Balonului de Aur in 2016, presa din Spania anuntand saptamana aceasta ca jucatorul a fost deja informat ca va primi trofeul in cadrul galei care va avea loc saptamana viitoare.

Neymar considera insa ca Leo Messi ar trebui fie castigator. "Nu stiu cine va castiga, dar pentru mine doar unul este cel mai bun si acela este Messi. Ronaldo este un jucator mare, este de clasa mondiala si a fost timp de mult ani si il respect. Dar Messi este cel care il merita, din punctul meu de vedere".

Messi a marcat 20 de goluri in toate competitiile in acest sezon, 10 dintre acestea venind in Champions League. Ronaldo este golgheterul din La Liga, insa a marcat doar 2 goluri in Liga. Ronaldo are insa prima sansa la marele trofeu dupa ce a castigat Liga Campionilor cu Real Madrid si Euro 2016 cu nationala Portugaliei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies