Decizie dura luata de Real Madrid dupa ce ultrasii lui Legia au omorat un fan rival in Polonia. REAL - LEGIA, marti la ProTV 21:45

Autor: Sport.ro
Luni 17 Octombrie 2016, 15:24

	Decizie dura luata de Real Madrid dupa ce ultrasii lui Legia au omorat un fan rival in Polonia. REAL - LEGIA, marti la ProTV 21:45

Real Madrid - Legia Varsovia, marti la ProTV de la 21:45

Real Madrid are emotii inainte de meciul cu Legia Varsovia, din Liga Campionilor. Nu meciul in sine le pune probleme madrilenilor, ci fanii lui Legia, conducerea lui REal instaurand o adevarata stare de alerta inainte de meci.

Fanii polonezi sunt suspectati ca au omorat un fan al lui Widzew Lodz acum doua saptamani, acesta fiind gasit impuscat. Ultrasii lui Legia au oferit o coregrafie spectaculoasa la meciul cu Real din Polonia, insa au recurs la violente dupa scorul de 1-6, terenul fiind suspendat 2 etape.

Ultrasii polonezi au fost paziti si la Lisabona, al meciul cu Sporting, cei 400 de suporteri fiind escortati de 500 de politisti in permanenta.

La Madrid vor fi insa de 10 ori mai multi. Legia a vandut imediat cele 4000 de bilete alocate de UEFA, iar fanii si-au mai luat si bilete online, chiar daca conducerea lui Real a blocat vanzarea de bilete online pe IP-urile sau conturile bancare din Polonia, pentru a preveni aparitia ultrasilor periculosi la meci.

Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies