GALERIE FOTO Cum au reacționat jucătorii lui Virtus după ce au dat golul de onoare în meciul cu FCSB! Piovaccari a dat tonul ”sărbătorii”

FCSB Champions League virtus Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:03
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:04

FCSB s-a impus categoric în prima manșă a duelului cu Virtus AC, scor 7-1, din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Roș-albaștii s-au distrat pe terenul celor de la Virtus. În prima repriză, Olaru a reușit un hat-trick (minutele 6P, 11 și 37), iar Daniel Popa a înscris o dublă (minutele 22 și 27).

Cum au reacționat cei de la Virtus după ce au marcat golul de onoare în meciul cu FCSB

Spectacolul a continuat și în repriza secundă, când roș-albaștrii au mai înscris de două ori prin David Miculescu (minutele 70 și 73).

Gazdele au reușit să înscrie golul de onoare în minutul 86. Luigi Rizzo l-a găsit singur în careu pe Manuel Battistini, care l-a învins pe Ștefan Târnovanu din apropierea porții.

Deși tabela arăta 7-0 în favoarea roș-albaștrilor, când au marcat golul de onoare, jucătorii formației din San Marino, în frunte cu Federico Piovaccari, au sărbătorit reușita ca pe o victorie. Cu zâmbetele pe față, sanmarinezii au ridicat mâinile în aer și s-au îmbrățișat în apropierea porții lui Târnovanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!