Cu ce probleme se lupta Radoi in cursa de 30 mil euro din Liga: "Situatia nu e prea buna!" Ce spune despre urgentele din lot

STEAUA 1-1 PARTIZAN | Radoi are probleme de lot pentru saptamana urmatoare. Spera sa aiba cea mai buna echipa la dispozitie pentru returul cu Partizan.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 23:56
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 00:03

Stanciu va rata meciul cu Botosani din etapa viitoare de Liga I, iar Radoi spera sa-l aiba la dispozitie pentru returul cu Partizan. Dupa 1-1 pe National, Arena, Radoi este optimist ca echipa se poate califica.

"Nu mai avem nimic de pierdut. Si noi putem marca in deplasare asa cum au facut-o si ei. Am echilibrat balanta in repriza a doua, e o echipa cu mai mare experienta internationala decat noi."

"Cred ca daca stadionul va fi arhiplin acolo vom juca altfel. Nu va fi un dezastru daca nu ne calificam. Vom vedea dupa aceasta dubla. E important sa-i recuperam fizic si psihic pe jucatori.

"In acest moment, situatia lui Stanciu nu este prea buna, va rata si meciul de la Botosani, vom vedea ce se intampla cu el la retur. Era intr-o forma buna, asa cum s-a vazut si la Trencin."

"In cazul lui Varela, vom vedea si cum se va simti el. Daca va putea sa joace, va juca. "

"Noi speram sa ne calificam, cred ca am aratat ca meritam sa castigam. E important sa credem in aceasta calificare. Cred ca rezultatul este echitabil."

Radoi a vorbit si despre transferuri: "Vom vedea in zilele urmatoare cine si cum va mai veni la echipa."

Modifică setările cookies