Dila Gori Partizan Belgrad Liga Campionilor

Cosmarul ROMANILOR in Europa sau echipa SURPRIZA antrenata de un om de 25 de ani? Cu cine poate juca Steaua in turul III din Liga: Cine sunt Partizan si Dila Gori

Daca va trece de Trencin, Steaua va juca ori cu Partizan Belgrad, ori cu Dila Gori din Georgia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 13:21
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 13:25

Doua echipe extrem de diferite, care dupa primul tur al meciului direct tabela a aratat 1-0 pentru Partizan, la Belgrad, prin golul lui Babovic.

Partizan Belgrad are in prezent un lot evaluat la 20.5 milioane de euro, in care starul echipei este Andrija Zivkovic, un jucator de 19 ani cotat la 4 milioane de euro, dar si datorii cumulate alaturi de Steaua Rosie Belgrad la 40 de milioane de euro.

Miroslav Vulicevic, Gregor Balazic, Darko Brasanac si Nikola Ninkovic sunt cei mai valorosi jucatori din lot, cotati la 1.5 milioane de euro fiecare.

Partizan Belgrad are rezultate bune in fata romanilor. Le-a batut pe Dinamo, Timisoara si Otelul in Europa, dar are si probleme cu suporterii, fiind considerat unul dintre cluburile cu cele mai dure galerii din Europa.

In schimb, Dila Gori este o formatie necunoscuta pentru multi. Cu un lot evaluat la 5.4 milioane de euro, Dila Gori este antrenata de un tehnician de numai 25 de ani, Ucha Sosiashvili, care pana in prezent a prins 10 meciuri la echipa.

Cel mai scump jucator de la Dila Gori este Otar Martsvaladze, un varf de 31 ani, cotat la 700.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!