Conquiztadorii fotbalului! Spaniolii pot fi primii din istorie care au toate echipele din finalele UCL si Europa League

Conquiztadorii fotbalului! Spaniolii pot fi primii din istorie care au toate echipele din finalele UCL si Europa League

Meciurile retur din Champions League sunt la ProTV, saptamana viitoare. Marti - Bayern - Atletico. Miercuri - Real - City

Spania poate sa bifeze o premiera in acest sezon de cupe europene. Finalele celor doua cupe europene pot fi 100% cu echipe din Spania, acestea avand prima sansa la calificare dupa primele manse.

In Champions League, Real Madrid a facut 0-0 in Anglia si urmeaza sa joace returul acasa cu City, iar Atletico a batut acasa cu 1-0 si urmeaza sa joace returul pe terenul lui Bayern.

In Europa League, Villarreal a castigat acasa cu 1-0 in fata lui Liverpool si are prima sansa pe Anfield, in timp ce Sevilla a facut 2-2 pe terenul lui Sahtior.

Daca se vor califica doar echipele din Spania, finalele vor fi Real Madrid - Atletico Madrid, in Liga, si Villarreal - Sevilla, in Europa League.

Pana acum, italienii au fost cel mai aproape de o asemenea performanta, in sezonul 1997-1998. Atunci, finala Champions League a fost Real Madrid - Juventus, iar finala Cupei UEFA a fost Inter - Lazio.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii pleacă din nou la muncă în străinătate și-şi lasă în urmă copiii. ”Uneori vreau să vorbesc cu mama, dar nu pot”
BRAT
Modifică setările cookies