Eintracht Frankfurt Bundesliga finala Europa League uefa champions league Liga Campionilor

Cinci echipe din Germania vor juca în grupele Champions League după ce Eintracht a câștigat Europa League

Eintracht Frankfurt s-a impus în finala UEFA Europa League disputată împotriva celor de la Rangers, la loviturile de departajare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 08:00
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 08:01

Nemții au sărbătorit în stil mare victoria obținută în finala de la Sevilla. Jucătorii lui Eintracht Frankfurt au reușit să își asigure astfel și prezența în grupele Champions League în sezonul următor, iar realizarea este una importantă, în contextul în care echipa nu s-ar fi putut califica direct cu rezultatul obținut în campionat, aflându-se pe locul 11 la finalul sezonului. 

Cinci echipe din Bundesliga, calificate în grupele UEFA Champions League 

Eintracht Frankfurt se va afla în urna capilor de serie la tragerea la sorți pentru grupele UEFA Champions League, alături de echipe precum Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern Munchen și celelalte campioane din marile ligi ale Europei. 

Astfel, Germania va avea cinci echipe reprezentante în următorul sezon din UEFA Champions League. Campioana Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Leipzig, Bayer Leverkusen și Eintracht Frankfurt sunt grupările din Bundesliga care vor fi prezente în faza grupelor a celei mai importante competiții. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!