Liga Campionilor

'Ce era sa fac, sa le spun jucatorilor sa-si dea pantalonii jos de frica? La Steaua NU POTI sa te aperi!' Explicatiile lui Reghe dupa 0-5 cu City

Reghecampf spune ca Steaua nu putea sa joace defensiv contra lui City si explica in ce fel a gandit meciul contra lui Guardiola.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2016, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2016, 18:43

Reghe si-a avertizat jucatorii in privinta punctelor forte ale lui City, insa greselile n-au putut fi impiedicate.

"Faza de la primul penalty a fost explicata pe tabla. Eu nu vreau sa ma scot, nu e vorba de asa ceva. Trebuie sa fim realisti, City si-a pus in ziua meciului portarul pe lista de transferuri si a luat unul de 33 de ani de la Barcelona cu 24 de milioane pentru ca joaca bine mingea cu piciorul. Nu am fost prea curajos, vreau sa construim ceva pentru viitor. Cand am aflat ca jucam cu City, am zis ca e aproape imposibil sa trecem de ei.

M-as bucura ca si Stanciu, si Popa sa poata pleca, sa ajunga la un nivel mai inalt decat avem noi la Steaua. Vreau sa crestem alti jucatori, noi din asta traim, sa nu ne ascundem dupa deget. Era mai bine sa stam in aparare si sa pierdem 3-0 decat sa incercam sa crestem intr-un anumit mediu? L-am intrebat: patroane, ce vrei de la mine? Eu nu-mi mint jucatorii. Nu vorbesc foarte mult cu jucatorii, dar vorbesc foarte clar. Nu avem echipe in Romania sa castigam Champions League.

Noi vrem campionatul, vrem sa jucam fotbal, sa jucam in conditiile pe care le avem in Romania. Nu vreau sa ma apar, nu vreau sa-i invat altceva pe jucatori. Nu te poti apara la Steaua. Nu am materialul necesar sa pot schimba echipa de la meci la meci. Ce trebuia sa fac? Sa ma duc in cabina sa spun ca trebuie sa ne dam pantalonii jos de frica? Nu! Nu putem sa facem asta", a spus Reghecampf la Digisport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies