Bulgarii, bulversati pe National Arena! Au recunoscut ca Steaua venea ca FURTUNA in atac: "Nu mai stiai cum se continua faza"

Bulgarii, bulversati pe National Arena! Au recunoscut ca Steaua venea ca FURTUNA in atac: "Nu mai stiai cum se continua faza"

Steaua s-a impus in primul meci cu Ludogorets cu 1-0. Returul va avea loc peste doua saptamani.

Steaua s-a impus in prima mansa a preliminariilor Ligii Campionilor, dupa un 1-0 in care Chipciu a mai ratat un penalty si o ocazie mare, inainte de a marca golul victoriei in minutul 89.

Bulgarii au avut probleme de fiecare data cand Steaua se lansa in atac, lucru confirmat si de Misidjan, unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Ludogorets in tur: “Cand ataca, o fac cu multi jucatori. Nu stii cine va continua. Daca faceam pressing, era confuzie. Avem nevoie de mai multa viteza. Oricum, ei au facut un meci bun acasa, dar returul va fi diferit. Prefer sa joc pe stanga, dar antrenorul a decis altceva, m-a trimis in dreapta. E decizia lui, nicio problema.”, a spus Misidjan in presa bulgara.

De altfel, si presa din tara vecina a condamnat atitudinea defensiva a lui Ludogorets, asteptandu-se ca acestia sa joace cu totul altfel in returul de la Sofia, de peste doua saptamani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies