'Bestia' Haaland, cea mai mică notă în Gazzetta dello Sport după finala UCL: „Cel mai slab. S-a făcut mic!” Cum au punctat italienii 

Erling Haaland Finala UEFA Champions League Gazzetta dello Sport Manchester City Liga Campionilor
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 08:54
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 08:56

Manchester City este 'Regina' Europei după ce a câștigat în premieră finala UEFA Champions League, scor 1-0 în fața lui Inter. 

Rodri a marcat singurul gol al partidei care s-a desfășurat la Istanbul pe Ataturk Stadium, sub privirile a peste 70.000 de fani. Jucătorul de la care așteptările erau cele mai mari, Erling Haaland, a avut o prestație ștearsă în finală, astfel că a fost „taxat” de jurnaliștii italieni. 

Gazzetta dello Sport a acordat note fotbaliștilor celor două echipe pentru prestațiile din finală, dar și antrenorilor. Media lui Manchester City a fost 6.5 după notele primite de Guardiola și de fotbaliștii săi, notă primită și de Inter. 

Erling Haaland, cel mai slab conform Gazzetta dello Sport 

Cea mai mică notă din echipa lui Pep Guardiola a fost primită de Erling Haaland, la egalitate cu Jack Grealish, ambii fiind notați cu 5. După ei, căpitanul Ilkay Gundogan a primit 5.5, în timp ce Rodri și Ederson au văzut cea mai mare notă, 7.5

„Adio mediei de un gol pe meci, atacantul rămâne cu 52 în 53 de partide. Glumim, sezonul său a fost incredibil, însă în meci a fost cel mai slab: nu a participat la joc, a ratat singura ocazie și s-a făcut mic în prezența impecabilului Acerbi”, au scris italienii de Haaland. 

Antrenorul lui Manchester City a fost notat cu 6.5 pentru deciziile din marea finală, în timp ce omologul său a văzut nota 7

De cealaltă parte, cel mai slab de pe teren de la Inter, în opinia jurnaliștilor Gazzettei a fost Calhanoglu, care a fost notat tot cu 5, în timp ce Dimarco a primit nota 7, cea mai mare din rândul grupării italiene. Romelu Lukaku a fost notat asemenea lui Calhanoglu după prestația avută. 

„Casă amară casă pentru Calha, care a suferit din cauza tensiunii unei finale în Istanbul și asta după câteva verticalizări bune, a pierdut firul, a filtrat puțin și a creat și mai puțin”.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!