"Bayern a fost mai buna, Ribery merita trofeul!" Messi a vorbit in PREMIERA despre cele mai grele momente din sezonul trecut! Ce spune despre 'Tata' Martino:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 19:00

	"Bayern a fost mai buna, Ribery merita trofeul!" Messi a vorbit in PREMIERA despre cele mai grele momente din sezonul trecut! Ce spune despre 'Tata' Martino:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Castigatorul ultimelor 4 editii ale Balonului de Aur, Lionel Messi a vorbit pentru site-ul oficial UEFA despre meciurile cu Bayern din sezonul trecut, despre esecul in fata lui Frank Ribery, dar si despre urmatorul sezon de Champions League si noul antrenor al Barcei.

UEFA.com: "Ai castigat atat de multe - cum mentii 'foame' de trofee?"
Lionel Messi: Mereu vrem sa realizam mai mult. Castigarea titlului a reprezentat enorm prin ce a semnificat - sa-l castigam inapoi dupa ce Real triumfase cu un sezon inainte. A fost totusi si un gust amar dupa ce s-a intamplat in semfiinala cu Bayern Munchen, acolo unde a existat o prapastie mare intre cele doua echipe - nu am fost in cea mai buna forma. Dar acela e trecutul si trebuie sa privesti inainte

UEFA.com: "Ce a mers prost impotriva lui Bayern?"
L.M. : Au fost pur si simplu echipa mai buna la toate capitolele, atat fizic cat si in ceea ce priveste fotbalul. Au facut o prima mansa grozava si aveau avantaj asupra noastra si ne-au fost superiori

UEFA.com: "Frank Ribery de la Bayern a castigat trofeul UEFA Best Player in Europe in sezonul 2012/2013. Ai fost dezamagit ca nu ai castigat dupa un sezon personal grozav?"
L.M.: Nu, deloc. A fost o onoare sa fiu in cursa din nou, printre cei mai buni 3 jucatori ai Europei. Sunt atat de multi jucatori grozavi in intreaga lume si a fost o placere sa fiu in aceasta competitie, dar el a meritat sa castige premiul.

UEFA.com: "Ce crezi despre tragere - grupa H cu Ajax, Celtic si Milan?"
L.M.: Este o grupa dificila, dar stiam ca asa va sta situatia. Este foarte dificil sa castigi Champions League - e deja greu de la inceput. Cred ca toate grupele sunt echilibrate, asa ca vor fi multe jocuri grozave. Speram sa jucam la cel mai inalt nivel posibil sa ne putem califica.
Sunt echipe de top, echipe istorice in grupa noastra - echipe mari. Echipe cu care am mai jucat in trecut asa ca le stim. Poate nu si Ajax, dar ne-am uitat la meciurile lor. Sunt o echipa entuziasmanta.

UEFA.com: "Barcelona are un nou antrenor in Gerardo Martino din orasul tau natal din Argentina, Rosario ..."
L.M.: Ne-am adaptat foarte rapid la metodele noului antrenor. Incercam sa facem ceea ce ne cere - sa jucam fotbal asa cum am facut-o mereu. Desigur ca e un nou antrenor cu noi idei, dar mentalitatea noastra e aceeasi dintotdeauna: sa incepem in cel mai bun mod posibil si sa castigam toate trofeele pentru care evoluam.
Incercam sa le oferim fanilor ce e mai bun, asa cum am facut mereu. Stim ca avem nevoie de sprijinul celorlalti si speram ca acesta sa fie un an in care sa putem sa sarbatorim impreuna

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT