Barcelona Bayern Munchen Thomas Muller Liga Campionilor

Barcelona a FOST UMILITA de arbitru! Faza suspecta a dus la 3-0 pentru Bayern! Un PLACAJ pentru care era eliminat chiar si la baschet!

Faza incredibila, care a dus la golul trei marcat de Bayern, reusita prin care a umilit-o pe Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2013, 23:14
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2013, 23:28

Minutul 72, contraatac incredibil al lui Bayern, Robben intra in careu si il depaseste pe Alba.

Alba e oprit din alergare de Muller, Robben inscrie cu un sut la coltul lung! Cei de la Barca cer insa fault in atac la Muller.

Reluarile arata ca arbitrul era obligat sa dea fault, la placajul lui Muller! Faza este incredibila pentru un meci de fotbal, incredibila pentru un meci de asemenea nivel.

Mai mult, nici la baschet nu se prea accepta asa ceva!

Modifică setările cookies