Anuntul care il doare cel mai tare pe Becali. Partizan s-a imbogatit peste noapte, sarbii au facut deja calculele pentru Liga

Anuntul care il doare cel mai tare pe Becali. Partizan s-a imbogatit peste noapte, sarbii au facut deja calculele pentru Liga

"Partizan s-a imbogatit peste noapte", este remarca cu care se deschide astazi editia electronica a cotidianului sarb Blic. Partizan s-a calificat in Play Off-ul Ligii in detrimentul Stelei, dupa un 4-2 nebun la Belgrad.

Steaua a ratat 5.4 milioane de euro certi, dar si posibilitatea de a se lupta pentru alte 25 in faza urmatoare a preliminariilor.

Un meci absolut dramatic, la pauza caruia erau calificati in Play Off-ul Ligii, le-a adus stelistilor inca o eliminare dureroasa, intrand in galeria infrangerilor pe care fanii ros-albastri vor sa le uite cat mai curand.

Campioana Romaniei a ratat sansa de a se lupta pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, dar si pe aceea de incasa o suma cu care sa-si asigure bugetul pentru cel putin un an de zile.

"Ne-am imbogatit peste noapte"

Daca stelistii au ratat inca o sansa de a reveni in grupele Ligii, Partizan se poate lauda cu faptul ca s-a imbogatit peste noapte. Cel putin asta spun jurnalistii de la Belgrad, care au facut un calcul al incasarilor celor de la Partizan, trasand o concluzie clara si concisa: "Partizan aduce o comoara in fotbalul sarb".

Blic noteaza ca Partizan va primi de la UEFA 5.4 milioane de euro pentru faptul ca si-a asigurat prezenta in grupele Europa League, dar si alte 2 milioane pentru cele doua manse din Play Off pe care le are de disputat.

Pe langa acesti bani, campioana Serbiei are sansa de a incasa alte 14 milioane din accederea in grupele Ligii, desi va trebui sa se dueleze cu un adversar greu in Play Off.

In fine, o calificare in grupele celei mai importante competitii le-ar da sarbilor posibilitatea de a incasa bani importanti si din drepturile TV, dar si din incasarile generate de cele 3 intalniri pe care le-ar disputa pe teren propriu in grupe.

La un calcul simplu, Partizan poate ajunge, cu o calificare in grupele Ligii, la o suma cuprinsa intre 25 si 30 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies