Porto 3-0 Viitorul in Youth League. Pustii lui Hagi ies din Youth League inaintea unui meci de VIS cu  Barca

Echipa lui Hagi forteaza a ratat calificarea in sferturile de finala din Youth League, unde ar fi intalnit castigatoarea dintre Barcelona si Dortmund.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2017, 12:32
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2017, 17:56

PORTO 3-0 VIITORUL

Min 94: Final de meci. Viitorul a dominat clar partida, insa a primit goluri pe gafe incredibile in aparare.

Min 92: Coman poate marca din nou, dar trimite pe langa, din pozitie 1 contra 1 cu portarul advers.

Min 90: GOL PORTO! Madi Queta inscrie dupa o actiune personala superba.

Min 83: Matan ii trimite superb in careu lui Coman, atacantul Viitorului se intoarce si trage din unghi, portarul lui Porto salveaza.

Min 80: Sut Dumitrescu din afara careului, portarul lui Porto scoate in corner!

Min 75: Viitorul cere penalty dupa o cadere in careu a lui Coman, arbitrul opreste jocul si da galben pentru simulare. Reluarile arata ca a fost 11 metri clar.

Min 69: GOL PORTO! Rui Pedro inscrie cu capul, lobat, peste Tordai, dupa o minge inaltata in careu.

Min 65: Ocazie URIASA Viitorul! Sut din afara careului, respins greu de Costa, Coman e pe faza pentru reluare, din cativa metri, dar tusierul ridica fanionul pentru ofsaid! Reluarile arata ca decizia a fost gresita.


Min 54: GOL Porto! Abou inscrie pentru portughezi.

Min 45: La pauza e 0-0 intre Porto si Viitorul. Pustii lui Hagi au controlat insa jocul si au tras 4 suturi pe poarta, dublu fata de gazde.

UPDATE | Echipele de start

Porto: Diogo Costa - Diogo Dalot, Diogo Queiros, Jorge Fernandes, Reabciuk, Rui Pires, Bruno Costa, Moreto Cassama (C), Rui Pedro, Abou, Joao Cardoso

Viitorul: Tordai - Capusa, Kilyen, Dumitrescu, Baluta, Ghita, Fl. Coman, Casap, Ene, Cicaldau (C), Ciobanu

Rezerve

Porto: Ricardo Silva, Paulo Estrela, Joao Lameira, Yan, Madi Queta, Michel Morais, Antonio Nascimento

Viitorul: Dur-Bozoanca, Piciu, Tocaliuc, Ene, Mihalache, Matan, Boboc


Hagi a mers personal cu echipa in Portugalia, acolo unde gazdele i-au sicanat pe romani, refuzandu-le accesul pe terenul principal pentru antrenament. Cei de la Viitorul au fost nevoiti sa se antreneze pe un teren sintetic, desi mai existau alte trei terenuri cu iarba naturala in centrul de la Porto.

Cei de la Porto chiar se tem de jucatorii lui Hagi, care au impresionat in acest sezon european printr-un joc ofensiv si spectaculos. Antrenorul portughezilor, João Brandão, a declarat ca se asteapta ca romanii sa atace si sa foloseasca jucatori de la echipa mare, liderul din Romania.

"Noi suntem pregatiti pentru orice provocare. O sa fie un duel interesant pentru ca nu toate echipele au curaj sa iasa la joc in fata noastra. O sa fie diferit din acest punct de vedere, dar cred ca echipa este pregatita pentru victorie. Vom intalni si cativa jucatori de la prima echipa, gradul de dificultate al partidei este extrem de ridicat", a spus portughezul. 

Modifică setările cookies