csa steaua peluza sud steaua Stadionul Ghencea Liga 2

„Promovare sau teroare!” Ultrașii de la CSA Steaua nu mai vor în Liga 2! Au pregătit un protest la stadionul din Ghencea 

CSA Steaua încă nu a devenit societate privată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:43
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:45

Sezonul trecut, chiar dacă a terminat pe locul 4, ultimul care ducea la dubla pentru promovare în Liga 2, CSA Steaua nu a avut drept de promovare, așa că locul acesteia a fost luat de Concordia Chiajna. Federația Română de Fotbal nu le-a permis „militarilor” accesul în primul eșalon din caza faptului că clubul nu a devenit societate privată. 

Deranjați de această decizie, ultrașii de la CSA Steaua au susținut mai multe proteste în fața sediului FRF. Iar o altă manifestare este programată pe 9 august, ultima zi în care echipa se poate privatiza, de data aceasta locația aleasă fiind stadionul din Ghencea. Totodată, susținătorii grupării roș-albastre îi avertizează și pe conducătorii clubului și îi anunță că vor plăti dacă elevii lui Daniel Oprița (40 ani) nu vor promova. 

„Marți, 9 august, 20:30, stadionul Steaua.

Este timpul să le arătăm celor din conducere că nu vom ierta ca la finalul acestui sezon, Steaua București să mai rateze promovarea.

Dacă pe teren lucrurile vor merge bine, vom pune cu toții presiune și pe conducere să se trezească. Dacă nu știu în ce s-au băgat încă, haideți să-i trezim la realitate. 

Promovare sau teroare. 

Aici e Steaua ! Spirit de luptă

Ne vedem pe stadion”, este mesajul emis de Fidelis Steaua. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!