VIDEO EXCLUSIV „Așteptam să vină mai multă lume la meci!” Daniel Oprița, dezamăgit de prezența redusă a publicului în Ghencea! Ce a spus despre promovare

Daniel Oprița (40 ani) a vorbit despre situația echipei sale din acest sezon, dar și despre subiectul promovării. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 13:58
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 13:58

Antrenorul lui CSA Steaua a vorbit în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, acolo unde a abordat încă o dată scandalul din meciul cu Petrolul, când unul dintre oficialii „lupilor galbeni” l-a acuzat de blat în meciul cu Hermannstadt, 1-4. Daniel Oprița a răspuns acuzațiilor aduse, purtând un dialog cu Valeriu Răchită, apropiat al clubului ploieștean și fostă glorie a Petrolului. 

Daniel Oprița așteaptă promovarea în Liga 1: „E benefic pentru tot sportul!”

Daniel Oprița a fost întrebat și despre șansele echipei sale la promovare, dezvăluind că așteaptă ca legea sportului să se schimbe. Răchită l-a contrazis, punctând că nu s-ar putea schimba astfel legea. 

„Nu prea am semnale în acest moment legate de promovare. Așteptăm să se schimbe legea sportului, din câte știu de la cei care conduc clubul. Probabil că cei din conducere au discutat lucrurile astea și știu, au semnale bune, că s-ar putea întâmpla lucrul ăsta și cred că e benefic pentru tot sportul românesc”, a declarat Daniel Oprița la PRO Arena

Valeriu Răchită: Eu cred că dacă se schimbă legea, va reînvia și Victoria și Dinamo a miliției, o să vină și Flacăra Moreni. 

Daniel Oprița: Da, Vivi, poate mai prindem și noi o semifinală de cupă europeană. 

Valeriu Răchită: Nu are cum să se schimbe legea pentru un club, probabil ar trebui să urmați exemplul lui FC Argeș, să treceți clubul pe un SRL sau un SA, nu puteți din punct de vedere al legii. Să facă cesiune către un privat. 

Daniel Oprița: Va veni și Dinamo, vor cere și ei. Nu știu, Dinamo, sunt și Rapid 4-5, Timișoara, nu mai știu care cum sunt. 

Întrebat dacă echipa este pregătită să se lupte pentru promovare în Liga 1, Daniel Oprița a declarat că lotul este unul omogen, însă lipsesc jucători valoroși, care să facă diferența. Totodată, antrenorul grupării din Liga 2 a vorbit și despre Dinamo și posibilitatea unui derby în sezonul următor, punctând că dinamoviștii nu vor avea meci ușor la baraj. 

„E normal că trebuie să mai facem câteva achiziții, trebuie să mai aducem jucători pentru obiectivul ăsta, dar avem un lot omogen și jucători care trebuie păstrați, dar ne mai trebuie fotbaliști de valoare. S-ar putea să fie, Dinamo, la baraj, dacă joacă chiar cu Petrolul, spun că le va fi destul de greu, nu le va fi ușor, e clar că au prima șansă, au jucători cu experiență, dar nu se știe niciodată”, a spus antrenorul. 

Daniel Oprița: „7.000 - 10.000 de fani ne-am fi așteptat să avem!”

Daniel Oprița a vorbit și despre stadionul Steaua, iar în momentul în care a fost întrebat despre prezența redusă a suporterilor a dezvăluit că s-ar fi așteptat ca mai mulți fani să se prezinte la meci, în special în meciurile importante. 

„Nu știu, așteptam să vină mai multă lume, în afară de galerie, care a fost și în deplasare, e adevărat că nu a fost așa, ne-am fi dorit să vină cum a fost la Petrolul, e destul de greu, suntem în Liga 2, e greu să îl umplem, dar 7.000 - 10.000 ne-am fi așteptat să avem, în special la meciurile importante. 

Nu știu dacă trebuie să facă clubul ceva, poate noi echipa, ar trebui să avem rezultate mai spectaculoase, poate de asta”, a adăugat antrenorul.  

Modifică setările cookies