Erik Lincar a SEMNAT! Antrenorul a revenit pe banca unei echipe din Liga 2-a si se lupta la promovare: "Bine ai venit, Erik Lincar"

Erik Lincar a SEMNAT! Antrenorul a revenit pe banca unei echipe din Liga 2-a si se lupta la promovare: "Bine ai venit, Erik Lincar"

Erik Lincar a semnat cu o noua echipa dupa ce s-a despartit de Turris Turnu Magurele.

Lincar este noul antrenor al Concordiei Chiajna. Tehnicianul a condus primul antrenament astazi din postura de antrenor principal al "vulturilor". Acesta il va avea antrenor secund pe Viorel Domocos. Lincar a jucat pentru Concordia Chiajna in sezonul 2007-2008 si in sezonul 2015-2016, acesta a stat pe banca tehnica a "vulturilor" din postura de secund al lui Marius Baciu.

Lincar si-a inceput cariera de antrenor in 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu si a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, Ramnicu Valcea, Luceafarul Oradea, Juventus Bucuresti si Turris Turnu Magurele.

Erik Lincar a plecat de la Turris Turnu Magurele dupa unele neintelegeri cu patronul de acolo, Valentin Dragnea. Lincar l-a exclus pe Bud din lot, insa Valentin Dragnea i-a cerut sa-l reprimeasca si sa-l introduca titular. Dupa acest episod, Lincar si-a dat demisia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT