Erik Lincar a SEMNAT! Antrenorul a revenit pe banca unei echipe din Liga 2-a si se lupta la promovare: "Bine ai venit, Erik Lincar"

Erik Lincar a SEMNAT! Antrenorul a revenit pe banca unei echipe din Liga 2-a si se lupta la promovare: "Bine ai venit, Erik Lincar"

Erik Lincar a semnat cu o noua echipa dupa ce s-a despartit de Turris Turnu Magurele.

Lincar este noul antrenor al Concordiei Chiajna. Tehnicianul a condus primul antrenament astazi din postura de antrenor principal al "vulturilor". Acesta il va avea antrenor secund pe Viorel Domocos. Lincar a jucat pentru Concordia Chiajna in sezonul 2007-2008 si in sezonul 2015-2016, acesta a stat pe banca tehnica a "vulturilor" din postura de secund al lui Marius Baciu.

Lincar si-a inceput cariera de antrenor in 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu si a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, Ramnicu Valcea, Luceafarul Oradea, Juventus Bucuresti si Turris Turnu Magurele.

Erik Lincar a plecat de la Turris Turnu Magurele dupa unele neintelegeri cu patronul de acolo, Valentin Dragnea. Lincar l-a exclus pe Bud din lot, insa Valentin Dragnea i-a cerut sa-l reprimeasca si sa-l introduca titular. Dupa acest episod, Lincar si-a dat demisia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT