"MINTE! Nu s-a intamplat asa! El a facut gesturi obscene, dar nu l-am batut!" Antrenorul Craiovei se apara dupa ce Erik Lincar a acuzat ca a fost batut in vestiar

FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, a pierdut orice sansa la promovare dupa infrangerea cu Turris.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019, 11:45
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2019, 11:52

Antrenorul secund al celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Filip, s-a aparat in direct la Ora Exacta in Sport dupa acuzatia lui Erik Lincar - antrenorul celor de la Turris a declarat ca a fost batut la finalul partidei castigate in liga a 3-a de antrenorul principal al Craiovei, Valentin David, si de antrenorul secund, Adrian Filip.

"El poate sa spuna ce vrea, nu s-a intamplat asa. Am vazut si eu declaratiile. La sfarsitul meciului, el a iesit de pe banca si a facut gesturi obscene catre public si catre noi. Atunci, va dati seama, din cauza nervilor ne-am dus catre el, s-a creat un meleu. Au sarit si arbitri, ne-au despartit. Am plecat spre vestiare pentru ca incepusera sa se arunce cu pietre, scaune, din tribuna.

Ne-am dus catre vestiare, n-am continuat nimic acolo, sa ne certam, sa ne injuram. El (Erik Lincar) se bucura la fel, excesiv si provocator, i-am spus sa taca, felicitari pentru victorie si au avut loc niste schimburi de replici, atata tot.

El poate sa spuna ce vrea, lucrurile au degenerat, dar nu asa cum spune el. El minte. Nu stiu (de ce spune asta). Imi pare rau pentru ca nu imi sare in caracter sa jignesc, dar nu s-a intamplat ceea ce spune el, ca l-am lovit cu pumnii si picioarele" a spus Adrian Filip la Pro X.

Modifică setările cookies