Rapid fani Rapid giulesteni Liga 2

Suporterii Rapidului, dezamagiti de actuala conducere! "Asteptam un raspuns oficial concret si fara figuri de stil care nuantează textul, dar nu dovedesc nimic!"

Suporterii Rapidului cer urgent conducerii sa ia masuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 20:50
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 21:07

Peluza Nord a Rapidului a postat pe pagina de Facebook un mesaj care ii vizeaza pe cei din conducerea clubului. Suporterii sunt revoltati din cauza faptului ca nu isi pot sustine favoritii si cer ajutorul oficialilor echipei.

Chiar daca accesul pe stadioane este inca restrictionat, fanii giulestenilor acuza ca la ultimul meci din Liga a 2-a, contra celor de la Turris, oaspetii au avut cativa suporteri infiltrati care au adus injurii Rapidului pe toata durata partidei: 

"Suntem constienti de situatia actuala si ca sanatatea oamenilor este cea mai importanta in orice conjunctura, dar este evident ca suporterii echipelor de fotbal sunt jigniti prin declaratii superficiale ale politicienilor, catalogati gresit si discriminati de masurile impuse de guvernanti. Stadioanele sunt singurele care au ramas inchise, in timp ce locatii mult mai expuse riscului de raspandire a virusului Covid-19 sunt deschise deja de multa vreme.

Ceea ce s-a intamplat la meciul dintre Rapid si Turris a fost de-a dreptul jenant. In timp ce rapidistii erau amenintati cu amenzi si dosare de catre propriul club, in tribune au fost prezenti cativa ,,fani" ai oaspetilor, care au putut injura echipa noastra nestingheriti pe toata durata partidei.

Asteptam un raspuns oficial concret si fara figuri de stil care nuantează textul, dar nu dovedesc nimic!", a fost mesajul transmis de suporterii Rapidului pe pagina de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!