VIDEO EXCLUSIV Reacție dură în cazul CSA Steaua: "Nu se mai poate continua așa! Care e logica să fie în play-off?"

CSA Steaua este lider în Liga 2 după primele 15 etape din sezonul regulat, însă "militarii" nu au drept de promovare nici în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 11:20
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 11:20

CSA Steaua nu și-a schimbat forma de organizare nici până la startul sezonului actual, astfel că echipa lui Daniel Oprița nu poate promova nici după această stagiune. Totuși, formația bucureșteană domină campionatul și, cel mai probabil, va evolua în play-off.

Adrian Falub: "Care e logica să fie Steaua în play-off?"

Adrian Falub (51 de ani), antrenorul formației Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, fost la U Cluj, Sportul, Poli Iași, UTA Arad sau Concordia Chiajna, spune că nu înțelege de ce li se permite celor de la CSA Steaua să evolueze în play-off, în condițiile în care nu pot promova. Tehnicianul este de părere că FRF ar trebui să intervină și să nu mai permită această situație.

"Care e logica ca Steaua să fie în play-off? Spuneți-mi mie, că asta nu pot să înțeleg. De ce o echipă care nu poate să promoveze să lupte în play-off? Play-off-ul de ce e făcut? Ca cele mai bune echipe din Liga 2 să se lupte între ele pentru promovare. Dacă tu nu ai dreptul, lasă pe altul care are dreptul și poate promova!

Trebuie să se ia o măsură. Nu se mai poate continua așa. E al doilea an consecutiv când se întâmplă lucrul acesta. Iar ca CSA Steaua mai sunt câteva echipe în Liga 2", a spus Adrian Falub, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

În sezonul trecut, CSA Steaua a încheiat play-off-ul pe locul 4, însă nu a putut participa la barajul de promovare, locul ei fiind luat de următoarea clasată, Concordia Chiajna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!