Dinamo Antonio Bordusanu dani iglesias Filip Dujmovic Ovidiu Burca Liga 2

VIDEO Probleme mari pentru Ovidiu Burcă după eșecul lui Dinamo de la Iași, 0-1 cu Poli!

Antrenorul ”câinilor” nu știe dacă se va baza la ultimele meciuri ale anului pe Dani Iglesias și Filip Dujmovic, accidentați.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 15:11
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 15:16

Dinamo s-a îndepărtat de zona play-off-ului din Liga 2 după ce a pierdut la limită la Iași, 0-1 cu Poli, iar antrenorul Ovidiu Burcă are probleme de lot în perspectiva ultimelor două partide ale anului, cu FC Brașov în campionat și cu Unirea Slobozia în Cupa României.

Mari semne de întrebare cu Dani Iglesias și Filip Dujmovic

Conform Radio Dinamo 1948, accidentarea lui Dani Iglesias este mai serioasă decât se credea inițial și nu se știe dacă spaniolul va putea fi recuperat până sâmbătă, ziua meciului cu FC Brașov.

La fel, Filip Dujmovic, în mod normal titular în poartă până la accidentarea juniorului Antonio Bordușanu, care a determinat folosirea goalkeeper-ului Denis Oncescu ca jucător ”Under”, nu a fost nici măcar rezervă în eșecul de la Iași, bosniacul fiind accidentat la umăr, conform aceleiași surse.

Ovidiu Burcă: ”Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat 5, s-au jucat 2”

”Mergem la Brașov să câștigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creștem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos.

Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două. 

S-a simțit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Bordușanu”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei de la Iași, conform Radio Dinamo 1948.

Foto: Dinamo1948.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!