Pancu si-a ales tintele pentru perioada de transferuri: "Sunt jucatori din Liga 2!" Ce spune despre venirea lui Lucescu la Rapid: "Nu vrea sa mai antreneze!"

Pancu si-a ales tintele pentru perioada de transferuri: "Sunt jucatori din Liga 2!" Ce spune despre venirea lui Lucescu la Rapid: "Nu vrea sa mai antreneze!"

Rapid e pe locul 3 in Liga 2, la doar doua puncte de locul 2 care permite promovarea directa.

Chiar si asa, situatia este agitata la Rapid. Daniel Pancu spune ca asteapta intariri in perioada de transferuri din iarna si a pus ochii pe cativa jucatori buni din Liga 2.

"Stiu deja jucatorii pe care ii vreau, trei-patru m-au impresionat. Sunt jucatori din Liga 2", a declarat Daniel Pancu pentru DigiSport.

Antrenorul Rapidului a vorbit si despre venirea lui Mircea Lucescu. Pancu spune ca nu este deranjat, ba din contra, abia asteapta "sa fure" meserie de la "Il Luce".

"A avut loc o intalnire cu primarul, va fi stabilita si o intalnire cu Mircea Lucescu. Daca e vreun om in fotbalul romanesc de la care sa primesc sfaturi, singurul e Mircea Lucescu. El nu vrea sa mai antreneze, ar fi alaturi de mine din postura de consilier", a mai declarat Pancu.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT