Liga 2

VIDEO Oprița așteaptă cu nerăbdare o decizie cu privire la promovarea Stelei: ”Poate ar trebui să fim anunțați mai repede”

CSA Steaua este sigură de locul patru în Liga 2, dar nu știe, momentan, dacă va putea juca la barajul pentru promovarea în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 15:43
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 15:47

Singura șansă pentru ca Steaua să poată promova este modificarea Legii Sportului. În ultima partidă din acest sezon de Liga 2, ”militarii” vor întâlni Hermannstadt, echipă care mai are nevoie de un punct pentru a fi sigură de promovarea directă în primul eșalon. Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a vorbit despre situația în care se află echipa sa.

Daniel Oprița: ”Poate ar trebui să fim anunțați mai repede”

”Nu suntem foarte pregătiţi din cauza jucătorilor care sunt accidentaţi, dar sperăm să îşi revină până la primul meci care am înţeles că ar fi pe 22. Sunt mulţi jucatori indisponibil, nu-i menajăm, asta e situaţia.  

Să încercăm să promovăm dacă ajungem la baraj, dar poate ar trebui să fim anunţaţi mai repede că e important şi pentru noi şi pentru echipa cu care jucăm, aşa e normal să ştii.  Ori e alba ori e neagră... Chiar cred că trebuie să se ia o decizie cât mai repede”, a spus Daniel Opriţa pentru Steaua TV. 

Dacă va fi lăsată să joace barajul, CSA Steaua va juca, aproape sigur, în compania Chindiei Târgoviște. 

Modifică setările cookies