mohammad murad Dinamo liga 2 Liga 2

Mohammad Murad, ultimele detalii despre negocierile cu Dinamo! Ratează „câinii” ultima șansă de a se salva de la faliment?

Mohammad Murad se află în negocieri cu oficialii din conducerea lui Dinamo pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 16:55
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 16:59

Omul de afaceri a dezvăluit că este dispus să investească la Dinamo, lucru care ar putea să scoată clubul din Ștefan cel Mare din situația financiară dezastruoasă în care se află.

Problema este că omul cu 150 de milioane de euro avere nu a primit încă un răspuns la solicitările pe care le-a făcut către clubul din „Groapă” și anunță că mai așteaptă până cel târziu.

„Încă nu am primit un răspuns exact vizavi de solicitări, dar mai aștept astăzi, cel târziu până luni. Timpul este scurt, trebuie să vedem ce e de făcut”, a precizat Murad, potrivit gsp.ro.

Murad nu vrea să spună cât e dispus să investească la Dinamo

Întrebat cât ar urma să plătească pentru acțiunile clubului din „Groapă”, libanezul Mohammad Murad s-a ferit să ofere un răspuns. Acesta a spus doar că „nu aș vrea să fac astfel de comentarii, nu sunt potrivite în acest moment”.

Mohammad Murad, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. Acesta deține afaceri atât în domeniul hotelier, cât  și în industria alimentară.

Omul de afaceri libanez s-a mai aflat în tratative pentru preluarea clubului Dinamo, în urmă cu doi ani, când a încercat să-l cumpere de la Ionuț Negoiță, însă mutarea a picat și a rămas alături de „câini” printr-un contract de sponsorizare.

Modifică setările cookies