Marcel Pușcaș va fi președinte la altă echipă din Liga 2, după ce a plecat de la FCU Craiova

Marcel Puscas Ceahlaul Piatra Neamt FCU Craiova Liga 2 Marcel Pușcaș
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 15:39
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 15:39

După ce a plecat de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș și-a găsit o altă echipă, tot în eșalonul secund.

Fostul președinte de la FCU Craiova va ocupa același post la Ceahlăul Piatra Neamț, unde a primit ”mână liberă” din partea acționarului Anton Măzărianu, scrie GSP.ro.

Marcel Pușcaș va fi președinte la Ceahlăul Piatra Neamț

Nemulțumit în primă fază de implicarea autorităților locale, Măzărianu a spus că își va retrage implicarea financiară de la echipă, dar s-a răzgândit în cele din urmă.

Din următorul sezon, cei de la Ceahlăul vor avea și un alt antrenor. Cristi Pustai a fost înlocuit de antrenorul Marco Veronese.

“Mă bucur că am găsit timp să urmăresc acest antrenament (n.r. - ieri) fiindcă programul mi-a fost aglomerat până acum. Dacă este important pentru cineva, trebuie să se știe că am ținut zilnic legătura cu oamenii din club pentru ca totul să decurgă cat mai normal posibil. 

Am încredere că munca tuturor va produce lucruri bune pentru echipă și pentru club. Am încredere că CSM Ceahlăul se va prezenta într-o formulă bună în meciurile oficiale. Mai este de muncit, de completat lotul, dar sigur toți ne vom da interesul ca echipa să arate un fotbal frumos, iar suporterii noștri să aprecieze implicarea totală a jucătorilor pe durata fiecărei partide”, a spus Măzărianu, acționarul clubului.

Duminică, șapte iulie, Ceahlăul va disputa primul meci amical al verii împotriva celor de la FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!