"Jucătorii sunt foarte slabi". Unde consideră Florin Lovin că au greșit fotbaliștii de la Dinamo

Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:42
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:54

Ovidiu Burcă a susţinut o conferință de presă, în care a criticat vehement decizia jucătorilor de a intra în grevă pentru întârzierea salariilor, afirmând că aceştia au picat testul loialităţii.

Într-un monolog de 10 minute, Ovidiu Burcă i-a pus la zid pe cei cinci jucători ai lui Dinamo care au pus la cale greva de la începutul săptămânii.

Antrenorul spune că i-a rugat personal pe elevii săi să mai aștepte o săptămână pentru a se rezolva problemele financiare, însă aceștia nu au acceptat și au dat startul mișcării de protest refuzând să se antreneze.

Florin Lovin, de partea jucătorilor de la Dinamo

"Ce se întâmplă la Dinamo e un alandala în toată forma, se întâmplă de mult timp asta. În cariera mea, eu am fost un jucător dificil pentru conduceri, mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Consider că tipul acesta de greve e necesar la un moment dat. Şi noi am făcut la fel la Astra. Problema e când eşti minţit mereu.

El spune că le-a spus (n.r. că vor fi întârzieri la plată), dacă ei au fost de acord, ok. Dar daca ţi se zice săptămână de săptămână că vin banii şi nu vin e o problemă.

Dar jucătorii sunt foarte slabi, toţi din România, şi nu depun memoriu. Întrebaţi la echipele cu probleme cine a depus memoriu,. Nimeni probabil, doar în ultimă fază", a spus la Orange Sport. 

VIDEO | Conferința lui Ovidiu Burcă


Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: "Să le fie rușine, nu au ce să caute aici!" pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!