OFICIAL Eugen Neagoe, OUT de la FC Argeș!

Eugen Neagoe FC Arges Liga 2 Eugen Neagoe
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 09:56
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 09:56

Eugen Neagoe și FC Argeș au ajuns la un acord pentru încetarea contractului pe cale amiabilă, și au pus capăt unei colaborări care a durat doar 16 partide. 

Antrenorul de 56 de ani și staff-ul său părăsesc echipa piteșteană, iar clubul le-a transmis mulțumiri și urări de succes în viitoarele activități profesionale. Anunțul a fost făcut oficial pe site-ul clubului în data de 21 mai.

”Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională”, au transmis cei de la FC Argeș, pe rețelele de socializare.

  • Eugen Neagoe

Despărțire dificilă, dar necesară

Viorel Tudose, investitorul principal al clubului, a evidențiat că despărțirea de Neagoe nu ar fi fost o chestiune simplă, dacă luâm în calcul clauzele contractuale bine stabilite. De asemenea, el a menționat că multe echipe din prima ligă nu și-ar permite să plătească clauza de reziliere a contractului lui Neagoe.

„Am spus încă de la conferința de prezentare a lui Neagoe că cele două părți nu se pot despărți așa de ușor. Contractul este făcut beton. Ca să fie clar pentru toată lumea, Neagoe nu poate pleca de la FC Argeș fără ca noi să ne înțelegem și să ne dăm acordul. Însă, totodată eu trebuie să acționez pentru binele clubului și voi încerca să fac acest lucru”, a declarat Tudose, conform IAMSPORT.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!