Aryna Sabalenka, mesaj pentru Simona Halep: "Sunt sigură că va reveni cât mai repede cu putinţă"

Simona Halep Aryna Sabalenka WTA Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 09:37
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 09:37

Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, i-a transmis un mesaj de sprijin Simonei Halpe și și-a exprimat încrederea că românca va reveni curând pe teren. 

În ciuda dificultăților recente, Aryna Sabalenka a arătat compasiune și susținere pentru colega sa de circuit.

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a revenit în clasamentul WTA în aprilie, unde ocupă locul 1.139, după o decizie favorabilă de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Cu toate acestea, revenirea ei pe teren nu a fost una ușoară. La turneul de la Miami, a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa, iar ulterior, la turneul Trophee Clarins, a fost nevoită să se retragă, unde a acuzat probleme la genunchi.

Aryna Sabalenka: "Îi urez toate cele bune!"

Sabalenka, jucătoarea de origine bielorusă ce ocupă locul secund în ierarhia WTA, a vorbit despre situația Simonei Halep și i-a transmis un mesaj de încurajare. 

"Îi urez toate cele bune, să rămână puternică şi sunt sigură că va reveni cât mai repede cu putinţă", a declarat Sabalenka, conform Antena Sport.

Retragerea de la turneul Rabat Open

Simona Halep s-a retras recent de la turneul Rabat Open, alături de alte patru jucătoare, printre care și românca Jaqueline Cristian și româno-canadianca Bianca Andreescu. Această decizie a venit în urma dificultăților fizice pe care le-a întâmpinat, ce continuă un șir de probleme ce au împiedicat-o să revină la forma sa de top după pauza de doi ani.

Într-o postare postată pe rețelele de socializare, Halep a explicat situația și le-a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi.

"Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine", a fost mesajul postat de românca pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!