Noi detalii după ce Lincar s-a accidentat la meciul echipei sale! Ce a pățit antrenorul

Fostul tehnician de la Turris a avut parte de un debut cu peripeții la Cluj.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 18:56
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 21:20

20:55 Antrenorul lui U Cluj s-a accidentat serios în timpul meciului. Sursele sport.ro informează că lui Lincar i-a recidivat ruptura de tendon pe care a avut-o. 

Gabriel Giurgiu, managerul sportiv al ardelenilor, a explicat la finalul meciului cum s-a produs accidet

  • Erik Lincar, debut cu probleme! Antrenorul lui U Cluj a avut nevoie de îngrijiri medicale

„Din păcate, s-a umbrit bucuria noastră pentru victoria obținută, sper să își revină cât mai repede și să poată să alerge pe teren și să dea indicații utile. 

Ne bucurăm pentru joc, pentru modul în care jucătorii au tratat acest meci.

S-a agitat din ce am înțeles, la șutul lui Bagiu în plasa laterală, a plecat de pe loc și s-a rupt tendonul”, a spus Gabriel Giurgiu la finalul meciului. 


Primul meci din Liga 2-a pentru clujeni a adus o primă repriză fantastică, în urma căreia ardelenii au condus cu 3-0 la pauză. Foarte talentatul Hofman, produs al centrului de copii și juniori al lui U Cluj a marcat primul său gol într-o partidă oficială la seniori.

Cu toate acestea, un alt eveniment a mai atras atenția spectatorilor. Noul antrenor al clujenilor, Erik Lincar, a avut nevoie de îngrijiri medicale pe bancă, după ce a simțit probleme la tendonul lui ahile, iar în cele din urmă medicii de pe ambulanță l-au bandajat, primind după de la un membru din staff niște cârje cu care să se poată deplasa.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies