Helmut Duckadam csa steaua Florin Talpan Steaua Liga 2

Duckadam anunță dezastrul pentru CSA Steaua: "E o rușine acolo! Cei mai mulți suporteri nu vor mai fi alături"

CSA Steaua București începe un nou sezon în Liga 2, iar formația antrenată de Daniel Oprița nu va avea drept de promovare nici în actuala stagiune.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 19:44
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 19:44
CSA Steaua nu și-a schimbat forma de organizare, așa cum FRF le-a cerut oficialilor clubului pentru a putea primi dreptul de promovare în Liga 1, astfel că "militarii" sunt condamnați la un nou sezon fără miză.

Duckadam: "E o rușine ce se întâmplă la Steaua"

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a catalogat drept rușinoasă situația de la clubul din Ghencea și se așteaptă ca echipa lui Daniel Oprița să piardă și suporterii din Peluza Sud.

"Eu am fost ferm convins că vor face toate demersurile pentru a obține această licență de promovare. E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum. Se pare că a fost o răzbunare pe domnul Becali. L-au prins pe domnul Talpan câțiva generali cu care domnul Becali a avut niște contre mai puternice. L-au folosit pe domnul Talpan, care s-a zbătut cu niște procese. Ați mai auzit ceva de domnul Talpan? Nu.

Probabil i-au și promis că va ajunge comandantul clubului, dar nu i-au oferit nici lui nimic. Nu sunt de acord cu Gabi Balint, care spune că suporterii vor rămâne. Eu cred că marea majoritate a suporterilor de la Sud, care susțin Steaua, nu vor mai fi alături de această echipă, care n-are niciun obiectiv. Nu, pe mine nu mă reprizintă această echipă. E o echipă nou înființată, am spus-o de atâtea ori", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

CSA Steaua debutează azi în noul sezon de Liga 2, contra lui Metaloglobus. Echipa lui Daniel Oprița i-a primit în această vară pe Tsvetelin Chunchukov, Alexandru Sabău, Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Alexandru Sima, David Dincă, Ștefan Bodișteanu, Laurențiu Corbu, Doru Calestru și pe Cristian Blaga.

De cealaltă partek, Eugen Trică a fost numit drept noul tehnician al grupării Metaloglobus. Antrenorul va beneficia în stagiunea actuală a eșalonului secund de prezențele lui Robert Neașcu, Claudiu Moisie, Flavius Buleandră și Yasin Mohammed.

Modifică setările cookies