Dilema apărută după ce Marius Croitoru a fost prezentat la FCU Craiova: ”I-a nenorocit, i-a pus în nas!”

FCU Craiova Adrian Mititelu Basarab Panduru Marius Croitoru Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 23:43
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 23:44

Marius Croitoru (43 de ani) a fost numit în funcția de antrenor al celor de la FCU Craiova, după ce echipa a retrogradat în Liga 2.

Adrian Mititelu a fost extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa a revenit în eșalonul secund, însă este decis să ducă proiectul mai departe. După plecarea lui Eugen Trică, patronul oltenilor a anunțat că noul antrenor principal va fi Marius Croitoru.

Basarab Panduru: ”Ce a făcut Croitoru de a devenit de la mare nepriceput la mare priceput?”

Antrenorul nu este la primul mandat la echipa lui Adrian Mititelu. Croitoru i-a mai pregătit pe olteni și în perioada iunie 2022 – octombrie 2022.

În cele 14 meciuri adunate de Marius Croitoru pe banca celor de la FCU Craiova în primul său mandat, antrenorul a bifat cinci victorii, trei remize și șase eșecuri.

La acea vreme, după ce l-a dat afară pe Marius Croitoru, Adrian Mititelu avea un discurs extrem de dur la adresa tehnicianului despre care spune că este un ”nepriceput”.

Basarab Panduru a comentat numirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova. Componentul ”Generației de Aur” a remarcat și el o schimbare în atitudinea lui Adrian Mititelu și s-a întrebat ce l-a făcut pe patronul formației din Bănie să se răzgândească în privința lui Croitoru.

Ce a făcut el ca dintr-un mare nepriceput să devină priceput. I-a nenorocit jucătorii, i-a pus în nas, cel mai mare nepriceput, ce a făcut în perioada asta de a devenit de la mare nepriceput la mare priceput?

Nu știu dacă acum îl mai dă afară cum l-a dat atunci. Atunci era o situație, acum e alta. Acum, dacă îl dă afară, cred că trebuie să îi plătească tot contractul. Nu mai face el greșeala pe care a făcut-o atunci. Nu cred că mai poți să faci aceeași greșeală”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Ce spunea Adrian Mititelu despre Marius Croitoru în octombrie 2022

Adevărul este că ar trebui să-i puneți întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână și a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa își va reveni. Echipa nu are energie. Nu știu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge.

Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiență și trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuți. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica”, spunea Adrian Mititelu în octombrie 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!