csa steaua Bogdan Chipirliu Daniel Oprita Liga 2

VIDEO CSA Steaua, la atac cu Bogdan Chipirliu. Ce "task" i-a trasat Daniel Oprița

CSA Steaua, echipă fără drept de promovare, e lider în Liga 2, cu 23 de puncte după 10 meciuri (7 victorii, două egaluri, nicio înfrângere). 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 13:40
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 14:12

CSA Steaua e lider în clasamentul eșalonului secund și datorită evoluției concludente pe care a avut-o Bogdan Chipirliu (30 de ani). 

Atacantul cotat la 175.000 de euro a jucat în 10 meciuri în acest sezon pentru formația din Ghencea, a marcat nouă goluri și a avut o pasă decisivă. 

Oprița despre Chipirliu

Gălățeanul de 1,87 m, cotat în trecut la 450.000 de euro e unul dintre oamenii de bază ai lui Daniel Oprița, însă antrenorul de la CSA Steaua e exigent. 

"Are calitate, numai să vrea, să nu i se urce la cap! Eu îl cunosc de foarte mult timp, știu cum trebuie să lucrez cu el.

I-am spus că ar trebui să fie concentrat, să fie serios la fiecare meci, să nu i se urce la cap", a declarat Daniel Oprița, pentru Steaua TV.

  • CSA Steaua joacă marți, de la 17:00, la Mioveni, cu Oțelul Galați, în ultima partidă a etapei a 11-a. 

Într-un interviu Steaua TV, Daniel Oprița a făcut o radiografie a primelor zece etape din acest sezon și a dezvăluit cum trăiește zilele premergătoare meciului cu Oțelul Galați.

VIDEO | Interviu cu Daniel Oprița

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies