Patrick Mouratoglou Patrick Mouratoglou reactie Simona Halep Simona Halep dopaj Tenis Tenis

NEWS ALERT Patrick Mouratoglou a reacționat după scandalul de dopaj! Mesajul pe care i l-a transmis Simonei Halep 

Simona Halep (31 ani, 9 WTA) se află în centrul scandalului după ce a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 11:44
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 11:56

Fostul lider WTA a primit o suspendare provizorie după anunțul că a fost depistată pozitiv cu o substanță interzis. Antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou, a reacționat la o zi distanță de anunțul făcut de Halep și deși inițial a zis că nu comentează, acesta a avut un mesaj pe rețelele de socializare. 

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep 

Antrenorul a repostat comunicatul Simonei în care anunța situația delicată pe care o trăiește și a avut un mesaj scurt, de sprijin, pentru eleva sa. 

„Te sprijin 100% în această luptă, Simona. Până la final”, a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram. 

„Doctorul nu face așa ceva. Preparatorul fizic sau antrenorul, da!”

„Această substanță numai intenționat poate ajunge în corpul unui sportiv. Intenționat de sportiv sau de preparatorul sportiv.

Ea poate să nu aibă habar de nimic și să fie responsabili cei care sunt respensabili cei care se ocupă de prepararea fizică, care încearcă să vină cu ceva nou, ceva mai bun decât ceilalți.

Sportivii trebuie să știe că nu e bine să administreze aceste substanțe, pentru provoacă foarte multe probleme pe viitor. Nu ar trebui să se gândească doar la reușitele de moment sau la bani.

Doctorul nu ar face așa ceva, pentru că nu e nebun. Cel care are interes să arate că e mai bun decât alții este antrenorul și preparatorul fizic”, a spus Pompiliu Popescu, fostul doctor al naționalei României, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Halep, care ocupă în prezent locul 9 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open, potrivit APA, românca fiind învinsă în primul tur la New York de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Modifică setările cookies