EXCLUSIV Costel Enache vrea să se lase de antrenorat și să se apuce de altă meserie: ”Am vreo două soluții”

costel enache dinamo - unirea slobozia Unirea Slobozia Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 15:15
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 15:15

Antrenor la Unirea Slobozia, cu care se luptă pentru play-off în Liga 2, Costel Enache (49 de ani) ia în calcul să se lase de antrenorat și să se apuce de altă meserie.

Chiar dacă are rezultate bune cu echipa sa, cu care este pe loc de play-off în Liga 2, Enache spune că se gândește din ce în ce mai serios să renunțe la antrenorat. Tehnicianul a vorbit la microfonul PRO TV, după amicalul câștigat cu Dinamo, scor 2-0.

Costel Enache ia în calcul să se lase de antrenorat

„Cred că profesional n-ar trebui să spun ce gândesc și n-o să spun. Nu e o meserie ușoară, nu ai o cale de mijloc, ești mereu stresat. Au fost nenumărate momente, doar că n-am avut pregătit planul B până acum și mi-a fost frică de un alt început. Acum, da. (n.r. - are un plan B) 

(n.r. - om de afaceri?) Nu, nu sunt capabil, n-am o cultură financiară sub nicio formă. (n.r. - analist TV?) Acolo probabil că trebuie să fii invitat ales, nu cred că pot să fac asta. Nu cred că mi-ar plăcea mai mult, cred că aș avea mari emoții în fața camerelor de luat vederi. 

O să trebuiască la un moment dat să fac altceva. În modul în care decurg lucrurile în fotbalul actual, cu foarte puține echipe și foarte mulți antrenori, se poate întâmpla în orice clipă. Mi-a dat mult de gândit. Am așa vreo două soluții”, a spus Costel Enache, la microfonul PRO TV.

Enache și-a început cariera de antrenor în orașul natal, la Ceahlăul Piatra Neamț, după care au urmat Poli Iași, Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra Giurgiu, Hermannstadt, Petrolul și Universitatea Cluj. Din vara anului 2022, antrenorul o pregătește pe Unirea Slobozia.

De asemenea, Enache a mai fost pentru o scurtă perioadă și selecționer la reprezentativele U18 și U19 ale României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!