Corvinul Hunedoara se întărește pentru Europa! Un fost campion al României semnează cu echipa lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara Europa Florin Maxim Roger Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 17:23
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 17:23

Corvinul Hunedoara a fost surpriza plăcută din acest sezon în fotbalul românesc.

Echipa antrenată de Florin Maxim a cucerit Cupa României și a primit aprobarea din partea UEFA pentru a evolua în Europa League.

Corvinul Hunedoara îl transferă pe Roger

Hunedorenii se gândesc deja la participarea în cupele europene și pregătesc transferuri importante pentru a face față în Europa. Primul jucător important care va ajunge la Corvinul este un fost campion al României.

Roger, unul dintre jucătorii străini care au impresionat în campionatul României, va semna un contract pe termen scurt cu echipa pregătită de Florin Maxim, potrivit golazo.ro. Roger va evolua în echipamentul Corvinului Hunedoara doar în prima parte a sezonului, urmând să părăsească echipa după ce hunedorenii vor fi eliminați din cupele europene.

Corvinul va evolua în Europa cel puțin în patru partide. Dacă vor fi eliminați din Europa League, hunedorenii vor continua aventura europeană în Conference League.

Roger a ajuns în fotbalul românesc în iarna anului 2021, când a semnat cu UTA Arad. Un an mai târziu, brazilianul a semnat cu CFR Cluj, echipa alături de care a devenit campion al României. După ce a câștigat titlul alături de ardeleni, Roger a revenit la UTA Arad, unde a rămas doar pentru câteva luni. A urmat apoi un transfer în Arabia Saudită la Al-Taraji. Sezonul trecut, brazilianul a evoluat pentru Universitatea Cluj, unde a prins 20 de partide.

Roger are experiență și în cupele europene. Brazilianul are 21 de meciuri în competițiile europene: 12 partide pentru CFR Cluj și 9 meciuri la Riga FC.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Roger, potrivit Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!