Cheama POLITIA pentru ca echipa care le-a LUAT NUMELE sa nu joace pe acelasi stadion! Caz ireal pe cea mai noua arena de 5 stele din Romania

Cheama POLITIA pentru ca echipa care le-a LUAT NUMELE sa nu joace pe acelasi stadion! Caz ireal pe cea mai noua arena de 5 stele din Romania

Nu e cale de impacare intre cele doua echipe cu acelasi nume din liga a 2-a.

Pandurii si Viitorul Pandurii ar fi trebuit sa joace pe noua bijuterie din Tg. Jiu. Nu e insa chip ca cele doua sa ajunga la o intelegere. Vechiul Pandurii sustine ca Primaria nu-si poate da acordul pentru ca echipa lui Nicolae Sarcina sa foloseasca arena de 30 de milioane de euro fara sa o implice in decizie.

"Partida dintre Viitorul Tg. Jiu si Dunarea Calarasi, programata pe 9 noiembrie, nu se poate disputa pe Stadionul Municipal din Tg. Jiu daca Primaria nu isi va indeplini obligatiile asumate prin contractul de comodat incheiat cu clubul Pandurii Lignitul Tg. Jiu si daca Viitorul Tg. Jiu nu va incheia cu CS Pandurii un acord de joc, pentru utilizarea responsabila a terenului de joc si a investitiilor clubului Pandurii, realizate din fonduri proprii, care nu constituie proprietatea Primariei Tg. Jiu, respectiv a Directiei pentru Patrimoniu. Conform contractului, Primaria Tg. Jiu nu va intra in posesia investitiilor realizate de clubul Pandurii din fondurile proprii decat la finalul contractului de comodat mentionat, dupa executarea integrala a acestuia", anunta Pandurii intr-un comunicat.

Mai mult, clubul condus de Marin Condescu a sesizat politia in legatura cu refuzul Primariei de a-i inapoia mai multe bunuri: "Ne-am adresat Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, comunicand refuzul Primariei si al Directiei de Patrimoniu de a preda bunurile preluate in patrimoniul primariei, realizate prin investitii ale clubului Pandurii Tg. Jiu."

Conform unei hotarari a Consiliului Local Tg. Jiu, pretul de inchiriere pe eveniment al noului stadion a fost stabilit la 10 000 de lei. In cazul meciurilor jucate in nocturna, la costuri se adauga cheltuieli de 1000 de lei / ora.

Citeste si:pandurii tg. jiu
VIDEO PROTVPLUS.RO

UE şi ţările din Balcanii de Vest, reunite pentru o discuţie „sinceră” despre aderare
BRAT