Inca un club istoric, salvat de suporteri! Anunt senzational: "Ne inscriem in liga a 4-a!"
Miercuri 19 Iulie 2017, 11:37

Inca un club istoric, salvat de suporteri! Anunt senzational: "Ne inscriem in liga a 4-a!"

FC Brasov a disparut din cauza problemelor financiare, dar fanii n-au de gand sa ramana fara echipa in oras!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Suporterii vor infiinta "SR" Brasov, echipa condusa dupa modelul de succes aplicat pana acum la Petrolul, U Cluj, Otelul sau Farul.

Liga Suporterilor Stegari l-a votat pe Vasile Dochita presedintele Asociatiei Sportive "SR" Brasov, si pe Horatiu Culcear si Nicu Badea vicepresedinti. Noul presedinte al stegarilor s-a declarat onorat de decizia luata de suporteri si spune ca Brasovul trebuie sa revina cat mai curand in Liga 1.

Dupa mai multe incercari de a obtine documentatia necesara, vicepresedintele Culcear spune ca pana in prezent s-a reusit doar obtinerea Certificatului de Identitate Sportiva. Conducerea spera ca Brasovul sa evolueze in liga a 4-a.

Unul dintre primii fotbalisti care au acceptat sa joace la FC "SR" Brasov este Horia Popa, fostul mijlocas al "stegarilor". Varianta luata in calcul pentru postul de antrenor ar fi Andrei Santa, fostul jucator si antrenor de portari de la FC Brasov.4 comentarii
 • 19 2017
  Marta loan Ma bucur pentru initiativa.Dar cu banii cine vine....
 • 19 2017
  Peteica.Florentin Cochița președinte?Oare.nu.ii.este.rușine.sa.mai.apăra.după.ceea.ce.a.făcut.el.înaintea.unei.instanțe.de.judecată.?Cu.acest.nepriceput.soartă.se.îndreaptă spre.nereușită Sunt.atâtea.de.făcut.dar.nu.cu.astfel.de.induvuzi...
 • 19 2017
  raza Ma bag si eu la salvarea echipei STEAGUL ROSU. Contactati-ma va rog la telefon 0741 173917...
 • 19 2017
  Nyeeeeezz In sfarsit o echipa care are potential! Haideti mai rapid in Liga 1 ca nu mai are cu cine sa joace FCSB!!!...
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT