Atanas Trica CSA Steaua - Metaloglobus Eugen Trica Liga 2

VIDEO Atanas Trică a stârnit hohote de râs la conferință, după meciul cu echipa tatălui său: ”M-a întrebat cum stau la cornere”

CSA Steaua - Metaloglobus 1-1. Atanas Trică a debutat pentru ”militari” în prima partidă din acest sezon de Liga 2, cu Metaloglobus, echipa antrenată de tatăl său, Eugen Trică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 08:09
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 08:09

Fiul lui Trică a stârnit hohote de râs la conferința de presă, după meci. N-a mai vorbit cu tatăl său de mai bine de o săptămână, pentru că antrenorul lui Metaloglobus a încercat să obțină câteva informații de la fiul său, legat de tactica echipei lui Daniel Oprița.

Atanas Trică: ”M-a mai întrebat diferite lucruri, cum stau la cornere”

„N-am vorbit de lunea trecută la telefon și acum doar câteva cuvinte de meci. După meci, acum, nu.

(n.r. - Ca să nu se interpreteze?) Că nu se interpretează, el mă întreabă, m-a mai întrebat diferite lucruri, cum stau la cornere. Eu n-am vrut să dau din casă și am decis să nu mai vorbim o săptămână”, a spus Atanas Trică.

Reacția lui Eugen Trică, după debutul lui Atanas în Liga 2, la CSA Steaua

"Atanas a intrat când am reușit să închid jocul foarte bine, nu prea a avut spații. Este un jucător bun, dacă se pregătește cred că va prinde echipa la Steaua.

Este foarte talentat. Mi-a fost frică, când a intrat, am zis "tocmai mie să-mi dea gol". El și-a dorit foarte mult să ajungă la Steaua. Totul depinde de el să se impună, să prindă un tricou de titular", a declarat Eugen Trică, potrivit Digi Sport. 

În runda următoare din Liga 2, CSA Steaua va juca în deplasare, contra celor de la CSM Slatina.

Steaua – Metaloglobus 1-1

Ștefan Bodișteanu 45+2′ / Ovidiu Herea 50′

Steaua: Dincă –  Drăghici, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa (Șt. Pacionel 68′), Balgiu (Mihăescu 81′), Bodișteanu – Enceanu (E. Pacionel 68′) – Chunchukov (A. Trică 68′), Chipirliu (cpt.)

Antrenor: Daniel Oprița

Metaloglobus: Gavrilaș – D. Grosu (R. Cristea 59′), D. Lung, Caramalău, Andr. Sava – Șerban (L. Cazan 81′), A. Răuță – Neacșu, Ad. Sîrbu, Huiban (Moisie 59′) – Ov. Herea (cpt.) (Potecea 90′)

Antrenor: Eugen Trică

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies