Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 2

VIDEO EXCLUSIV ”Ar fi o prostie!”. În ce situație ar putea ajunge Dinamo în sezonul următor

În cazul în care echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo va promova în Liga 2, iar SC Dinamo 1948 va rămâne în eșalonul secund, cele două echipe se vor întâlni în sezonul următor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 10:28
Data actualizarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 10:28

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei din Liga 2, exclude această posibiltate.

„Eu sper că nu, pentru că ar fi o prostie, în primul rând. Putem vedea ce se întâmplă la Craiova, la Timișoara, ba chiar și la București.

Este important să păstrezi unită masa de suporteri, istoria nepartajată în niciun fel și cred că interesele mici, meschine, personale, nu trebuie să primeze în fața a ceea ce înseamnă simbolistica unor branduri precum Dinamo sau celelalte”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Dinamo, șapte meciuri fără înfrângere!

În timp ce așteaptă vești mai bune pe plan administrativ, Dinamo și-a mai revenit pe plan sportiv. ”Câinii” au avut un start modest de sezon în primul an din istorie în Liga 2, dar au ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile și speră acum la o calificare în play-off.

Cu 17 puncte, echipa lui Ovidiu Burcă ocupă locul 11, la egalitate cu CSC 1599 Șelimbăr și Concordia Chiajna. Poli Iași este echipa de pe locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 21 de puncte.

S-au disputat deja 12 etape din sezonul regulat al Ligii 2. Luând în calcul că sezonul regulat din eșalonul secund are 19 etape, orice pas greșit ar putea costa calificarea în play-off.

Programul lui Dinamo din sezonul regulat al Ligii 2:

Csikszereda - Dinamo

Dinamo - CSC Dumbrăvița

Poli Iași - Dinamo

FC Brașov - Dinamo

Dinamo - Unirea Constanța (2023)

CSC 1599 Șelimbăr - Dinamo (2023)

Dinamo - Politehnica Timișoara (2023)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!