Liga 2

VIDEO Adi Popa, primul gol la CSA Steaua după 5 luni de secetă: „Am reușit să-i fac fericiți pe acești fani minunați!”

Extrema roș-albaștrilor a spart gheața în tricoul celor de la CSA Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 17:20
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 17:27

CSA Steaua s-a impus categotic în runda a 17-a din Liga 2. Elevii lui Daniel Oprița au zdrobit-o pe Unirea Constanța, 5-0, și au început cu dreptul primul meci oficial din 2022. Ultimul gol al roș-albaștrilor a fost înscris de Adi Popa (33 ani), jucătorul care a ales să semneze cu clubul din Liga 2 în toamna trecută, după ce și-a reziliat contractul cu Academica Clinceni. 

Astfel, „Motoreta” a spart gheața în tricoul noii echipe după 5 luni de secetă, iar jucătorul cu 24 de selecții în naționala României le-a dedicat reușita fanilor, care au susținut-o pe CSA Steaua pe tot parcursul meciului cu Unirea Constanța. 

Adi Popa: „Echipele sunt mult mai fizice”

„Mă simt bine. Sunt fericit că am reuşit acest lucru. Îmi doream să reuşesc din prima parte a campionatului, dar nu a fost să fie.

Important e că am reuşit să-i fac pe aceşti fani minunaţi, care au fost alături de noi astăzi, fericiţi. Și s-a cunoscut acest lucru.

Lupta e foarte strânsă, avem două finale, cum am spus. Am câştigat astăzi o finală, mai avem încă două şi ne focusăm  pe meciul de vineri cu Iaşiul.

Echipele sunt mult mai fizice, se bazează mult mai mult pe partea fizică decât pe partea tehnico-tactică şi acest lucru face pentru cei care vin de sus să fie mai dificil”, a declarat Adi Popa la finalul meciului. 

Chiar dacă nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon, din cauza faptului că nu s-a privatizat, CSA Steaua nu traverseză o perioadă excelentă. După 17 etape ocupă locul 6 în eșalonul secund, cu doar 31 de puncte acumulate. Lider în Liga 2 este Petrolul Ploiești, care are 42 de puncte și un meci mai puțin decât „militarii”. 

Modifică setările cookies