Adi Popa, cu gândul la meciul cu Dinamo: ”E meciul așteptat de suflarea stelistă din 2017”

Adi Popa csa steaua dinamo - csa steaua Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 19:57
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 20:00

Adi Popa a înscris din nou pentru Steaua, contribuind decisiv la succesul cu Poli Iași, scor 2-1.

”Motoreta” se gândește acum la derby-ul cu Dinamo de etapa următoare. Meciul este programat vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, și se va disputa, cel mai probabil, pe Arena Națională.

Adi Popa: ”Toată suflarea stelistă așteaptă meciul cu Dinamo”

"Cu Dinamo, e meciul așteptat de toată suflarea stelistă cred că din 2017. Mă aștept să fie un meci cu casa închisă, un spectacol atât în tribune, cât și în teren, un meci de fair play, deși va fi foarte greu.

Știm de când au retrogradat că ăsta e cel mai important meci pentru suporterii noștri și nu cred că trebuie să-i dezamăgim, că au așteptat acest meci încă din Liga a patra.

Eu am atatea meciuri cu Dinamo în diferite perioade si știu că ei se autodepășesc la astfel de meciuri si fanii îi transformă parcă în alta echipă. Sunt meciuri speciale și o să vedeți că nu vor arăta așa rău cum au arătat până acum. Ce prefer? O victorie cu Dinamo, în loc de calificarea în play-off", a spus Adi Popa.

După acest succes, Steaua a urcat pe locul patru în Liga 2, la egalitate cu primele trei clasate, dar cu un meci în minus față de Șelimbăr și Unirea Slobozia.

Dinamo nu a avut un start de sezon prea bun. Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, ”câinii” ocupă locul 17 în Liga 2, doar trei formații (Ripensia, Metaloglobus, Unirea Constanța) având un punctaj mai slab.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!