Sambata 23 Ianuarie 2016, 19:41

Revolta la U Cluj, mai multi jucatori au refuzat sa joace meciul de azi: Teja, nevoit sa titularizeze portarul de rezerva de la echipa adversa


	Revolta la U Cluj, mai multi jucatori au refuzat sa joace meciul de azi: Teja, nevoit sa titularizeze portarul de rezerva de la echipa adversa

"Mai aveti putina rabdare, poate i se face cuiva mila de noi", le-a transmis Mihai Teja jucatorilor sai.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Stadion modern, galerie de Champions League, super oras... Universitatea Cluj ar putea fi un punct de referinta pentru Liga I, dar nu este decat o alta poveste trista a fotbalului romanesc.

Talharit de fosta conducere, clubul este deja cu un pas in prapastia falimentului. Jucatorii sunt neplatiti cu lunile si ameninta ca nu vor mai intra pe teren daca nu isi primesc restantele.

Astazi, antrenorul Mihai Teja s-a trezit fara jucatori inaintea amicalului cu Sanatatea Cluj si a fost nevoit sa "imprumute" portarul de rezerva de la echipa adversa.

Teja se roaga de jucatori sa mai aiba putina rabdare.

"Nu si-au luat banii si n-au vrut sa intre pe teren. Eu le-am spus sa incerce sa mearga mai departe, ca nu e bine, dar ii inteleg pe de o parte si pe ei. Asta e. Peste tot sunt probleme, s-au retras echipe din Liga a II-a."

"Eu le-am spus sa aiba rabdare, poate se intampla ceva, poate i se face mila de noi cuiva. Eu raman. Eu plec ultimul daca e sa plec", a spus Teja pentru stiridesport.ro.

Citeste si:

#MIhai Teja

#U Cluj

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT