Revolta la U Cluj, mai multi jucatori au refuzat sa joace meciul de azi: Teja, nevoit sa titularizeze portarul de rezerva de la echipa adversa

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Ianuarie 2016, 19:41

	Revolta la U Cluj, mai multi jucatori au refuzat sa joace meciul de azi: Teja, nevoit sa titularizeze portarul de rezerva de la echipa adversa

"Mai aveti putina rabdare, poate i se face cuiva mila de noi", le-a transmis Mihai Teja jucatorilor sai.

Stadion modern, galerie de Champions League, super oras... Universitatea Cluj ar putea fi un punct de referinta pentru Liga I, dar nu este decat o alta poveste trista a fotbalului romanesc.

Talharit de fosta conducere, clubul este deja cu un pas in prapastia falimentului. Jucatorii sunt neplatiti cu lunile si ameninta ca nu vor mai intra pe teren daca nu isi primesc restantele.

Astazi, antrenorul Mihai Teja s-a trezit fara jucatori inaintea amicalului cu Sanatatea Cluj si a fost nevoit sa "imprumute" portarul de rezerva de la echipa adversa.

Teja se roaga de jucatori sa mai aiba putina rabdare.

"Nu si-au luat banii si n-au vrut sa intre pe teren. Eu le-am spus sa incerce sa mearga mai departe, ca nu e bine, dar ii inteleg pe de o parte si pe ei. Asta e. Peste tot sunt probleme, s-au retras echipe din Liga a II-a."

"Eu le-am spus sa aiba rabdare, poate se intampla ceva, poate i se face mila de noi cuiva. Eu raman. Eu plec ultimul daca e sa plec", a spus Teja pentru stiridesport.ro.

Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după participarea la prima ediție "Românii au Talent". Dorea să se facă preot
BRAT

Modifică setările cookies