Gestul SUPERB al acestor fani din Romania! Cum vor sa stranga bani ca sa plateasca deplasarile si salariile jucatorilor in playoff

fcm baia mare Liga 2 Seria 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 12:46
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2016, 12:47

Au jucat cu Steaua in Cupa, au facut o atmosfera senzationala, acum vor sa ajute clubul sa traiasca celui mai important moment din sezon.

FCM Baia Mare ar putea primi un ajutor nesperat din partea fanilor, dupa ce a obtinut calificarea in PlayOff, alaturi de Medias, UTA, Brasov si Mioveni.

Clubul a scos la vanzare abonamente pentru meciurile din playoff. 200 de lei va costa un abonament la tribuna oficiala, in timp ce in celelalte sectorare va fi 100 de lei. Biletele vor costa 20 de lei la oficiala si 10 lei in restul stadionului, iar clubul si fanii se mobilizeaza sa stranga 5000 de abonati ca sa salveze sezonul.

Clubul scrie pe site-ul oficial: "Toti banii incasati din aceasta campanie vor fi folositi pentru salariile jucatorilor si pentru cheltuielile cu organizarea meciurilor si a deplasarilor. La finalul campionatului Clubul va publica bilantul cu veniturile si cheltuilelile din aceasta campanie."

DETALII AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!