Gestul SUPERB al acestor fani din Romania! Cum vor sa stranga bani ca sa plateasca deplasarile si salariile jucatorilor in playoff
Marti 12 Aprilie 2016, 12:46

Gestul SUPERB al acestor fani din Romania! Cum vor sa stranga bani ca sa plateasca deplasarile si salariile jucatorilor in playoff

Au jucat cu Steaua in Cupa, au facut o atmosfera senzationala, acum vor sa ajute clubul sa traiasca celui mai important moment din sezon.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

FCM Baia Mare ar putea primi un ajutor nesperat din partea fanilor, dupa ce a obtinut calificarea in PlayOff, alaturi de Medias, UTA, Brasov si Mioveni.

Clubul a scos la vanzare abonamente pentru meciurile din playoff. 200 de lei va costa un abonament la tribuna oficiala, in timp ce in celelalte sectorare va fi 100 de lei. Biletele vor costa 20 de lei la oficiala si 10 lei in restul stadionului, iar clubul si fanii se mobilizeaza sa stranga 5000 de abonati ca sa salveze sezonul.

Clubul scrie pe site-ul oficial: "Toti banii incasati din aceasta campanie vor fi folositi pentru salariile jucatorilor si pentru cheltuielile cu organizarea meciurilor si a deplasarilor. La finalul campionatului Clubul va publica bilantul cu veniturile si cheltuilelile din aceasta campanie."

DETALII AICIFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#fcm baia mare

România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT