Liga 2 Seria 2

Steaua, un cosmar pentru Apostol! Care e diferenta IMENSA dintre Rapid si Steaua si de ce da DELETE echipei din Ghencea:

Noua achizitia a Rapidului, Iulian Apostol, spune ca pentru el, perioada Steaua nu mai exista!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2011, 07:39
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2011, 07:54

Iulian Apostol spune a semnat contractul cu Rapid si apoi a plecat acasa, la Galati. Noul rapidist nu vrea sa mai auda de Steaua si se gandeste doar la viitor. "M-am intalnit de doua ori cu oamenii de la Rapid si lucrurile erau deja parafate. Mi-a placut faptul ca au fost directi si sinceri cu mine. Mi-au spus ce vor, n-au umblat cu fofarlica. Eu merg pe principiul fapte, nu vorbe si acum tot ce contează e sa facem treaba", spune Apostol in ProSport.

Apostol spune ca i-ar placea sa lucreze cu Lucescu la Rapid si ca in Giulesti, motivatia si implicarea lui vor fi altele. Mai mult, fostul stelist spune ca a fost atras si de galeria Rapidului si nu se teme ca va fi injurat pentru ca a jucat la Steaua. "Nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Pentru mine e ca si cand n-ar fi existat. De fapt, a fost ceva de care eu nu aveam nevoie in acel moment. A trecut, am dat delete si gata. Nu cred ca voi avea probleme cu fanii, pentru ca n-am jucat cinci ani in Ghencea sau la vreo rivala a Rapidului foarte mult fanii. Eu am spus intotdeauna, nu acum, ca am ajuns la Rapid, ca pe Giulesti e cea mai tare atmosfera din tara", spune Apostol.
 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies