Jiul Petrosani UTA Arad Liga 2 Seria 1

UTA, aproape de faliment: 4 jucatori au semnat cu Jiul Petrosani!

UTA Arad avea la finalul anului 2008, datorii de 10,045 milioane de lei (aproximativ 2,35 milioane de euro), fiind de asteptat ca finantatorul Nicolae Bara, sa anunte falimentul in cateva zile.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009, 16:05
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2009, 16:33

Conform datelor detinute pe baza balantelor financiar-contabile primite de Consiliul Judetean Arad, gruparea aradeana are de platit datorii la mai multi creditori, persoane fizice si juridice, alte sume fiind salariile jucatorilor, antrenorilor sau angajatilor.

Datoriile pe care clubul aradean le avea la finalul anului 2008 insumau 2,35 milioane de euro.

Jucatorii Alin Ilin, Mircea Gheorghe, Mircea Ilie si Irinel Dumitru, care au activat pana acum la formatia UTA, vor semna contracte de joc cu gruparea din Liga a II-a, Jiul Petrosani, mai scrie mediafax.

Cei patru jucatori se pregatesc impreuna cu lotul condus de antrenorul Daniel Timofte de aproximativ o saptamana. Ei asteapta sa fie declarati liberi de contract de Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF, dupa care vor semna contracte pana in vara, cu drept de prelungire.

"Daca ne vom intelege la bani si clubul va respecta ceea ce am cerut atunci voi ramane cu siguranta", a declarat Alin Ilin, care a mai evoluat la formatia din Petrosani in Liga I, pe vremea cand echipa era condusa de tehnicienii Ionut Chirila si Aurel Sunda.

Modifică setările cookies