Rastunare de situatie la Rapid! Florin Marin revine la antrenamente

Situatie incredibila in Giulesti.

UPDATE 14:00 Rapid a emis un comunicat de presa prin care clarifica situatia:

"Conducerea FC Rapid dezminte zvonurile referitoare la parasirea (abandonarea) cantonamentului de catre antrenorul Florin Marin, dorind sa asigure opinia publica si suporterii proprii ca totul intra in categoria asa-ziselor stiri cu tenta de „senzational” fortat. Plecarea de la Poiana Brasov a antrenorului principal, alaturi de presedintele Ovidiu Burca, a fost cauzata de finalizarea strategiei de transferuri din aceasta perioada. Discutiile dintre antrenor, conducerea executiva si patronat au fost derulate la Bucuresti, stabilindu-se prioritatile pentru intarirea lotului de jucatori cu care va fi abordat noul sezon competitional. Daca acceptam faptul ca, asemenea intregului nostru fotbal, si la FC Rapid problemele sunt destule, ideea de a pune gaz peste foc si de a transforma orice lucru banal in „senzational” nu mai intra in sfera normalului. Minima noastra solicitare este aceea de a verifica, in prealabil, asemenea zvonuri si de a publica, in cele din urma, subiecte care sa reflecte, pe cât posibil, realitatea."

UPDATE LUNI, 12:30. Daca duminica seara Rapid ramasese fara antrenor, Florin Marin sustine astazi ca nu a plecat de la club si va reveni la antrenamente. Acesta sustine ca duminica a vrut sa discute cu Moraru despre noile transferuri din Giulesti.


O noua lovitura pentru Rapid. De-abia veniti la echipa, antrenorul si presedintele fug din Giulesti.

Florin Marin si Ovidiu Burca au plecat din cantonamentul Rapid-ului, suparati ca patronul Moraru nu le aduce jucatorii ceruti. In aceasta saptamana, de la Rapid a plecat si Pancu.

Andone, Grigoras si Iencsi sunt ceilalti antrenori care nu s-au inteles cu Moraru si au refuzat Rapidul in aceasta vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies