Simota: "Nu stiu nimic despre acest incident, insa m-a deranjat atitudinea lui Lunganu"

Autor: Sport.ro
Sambata 11 August 2007, 15:49
"ADEVARUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC, TREBUIE SA FACEM O ANALIZA SA VEDEM CE S-A INTAMPLAT"

Scandalul ce a zguduit Liga a II-a este departe de a se sfarsi. Dupa ce a fost batut bine de bodyguarzii lui Simota, Lunganu anunta ca a obtinut certificat medico-legal, si urmeaza sa ii dea in judecata pe cei doi. Patronul Jiului, Alin Simota, se spala pe maini si spune ca nu despre ce e vorba.

"Eu am fost plecat ieri dimineata am venit in tara , am auzit si eu despre acest incident. Am dispus conducerii clubului sa faca o ancheta interna sa ma infirmeze despre ceea ce s-a intamplat acolo. E un gest regretabil in cazul in care acesta a avut loc, dar vreau sa va spun ca eu nu sunt raspunzator de disputele sau clinciurile dintre jucatori si personal . Fiecare raspunde pentru ceea ce face dar, ceea ce m-a deranjat pe mine a fost atituidinea jucatorului, pronuntand si numele meu, parca as fi implicat, dar repet, inca nu cunosc in acest moment despre acest lucru decat ceea ce ati auzit si dumneavoastra"

"Daca se vor dovedi faptele, cu siguranta vom lua masuri impotriva celor responsabili, pentru ca nu traim in jungla. Trebuie sa rezolvam aceasta problema. Adevarul cred ca este undeva la mijloc, trebuie sa facem o analiza, sa vedem ce s-a intamplat", a spus Simota.

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies