Rapid Ovidiu Burca Valerii Moraru Liga 2 Seria 1

Rapid si-a prezentat noul presedinte, iar Moraru anunta ca baga 1.5 mil euro pentru revenirea in Liga I

Ovidiu Burca a fost prezentat oficial la Rapid de Moraru ca presedinte al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2015, 13:37
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2015, 13:38

Burca presedinte, Florin Marin antrenor si Mihai Ianovschi - aceasta este echipa cu care Moraru vrea sa readuca Rapidul in Liga I. Pentru asta a pregatit un buget de 1.5 milioane de euro.

"Sunt un om responsabil si atat cat voi putea sa duc, eu duc. Daca vor veni oameni mai puternici si mai capabili, ii vom accepta pentru a construi un viitor cat mai bun pentru Rapid. Echipa are nevoie astazi de liniste si acesta e cel mai important lucru pentru a construi un viitor si pentru a atinge obiectivul pe care ni l-am propus", a spus Moraru.

"Ii multumesc domnului Moraru pentru faptul ca a avut incredere sa ma aduca intr-o functie de conducere la Rapid. E o onoare pentru mine sa conduc acest club de mare traditie in fotbalul romanesc. Am jucat la Rapid, stiu ce inseamna spiritul rapidist, suporterii Rapidului. Cunosc fenomenul, am inteles de ce aceasta echipa e atat de speciala. Voi incerca sa construiesc o echipa si un club in jurul minunatilor suporteri. Vreau sa-i asigur in acelasi timp de tot profesionalismul meu, de toata dedicarea mea, de tot ceea ce stiu sa fac mai bine pentru acest club. Voi respecta suporterii, voi sta de vorba cu ei, dar imi doresc ca deciziile sa le luam impreuna cu staff-ul meu si cu domnul Moraru pentru interesul clubului. Obiectivul meu principal este sa redau maretia acestui club, care din pacate, se confrunta cu fel si fel de probleme. Obiectivul meu final e acela de a readuce Rapidul in cupele europene. stiu ca nu este usor, e un moment delicat atat din punct de vedere financiar, cat si sportiv. Putem realiza lucruri frumoase la Rapid si putem sa ne atingem obiectivul propus", a declarat Burca.

Modifică setările cookies